Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων

Μάθετε για την πολιτική κρατήσεων και την πολιτική ακυρώσεων για τα Eudoksia Studios

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ


________________________________________
- Ώρα Check - In : 15:00.
- Ώρα Check - Out : 12:00 ( μεσημέρι ) .
- Προκειμένου να ολοκληρωθεί η κράτηση σας χρειάζεται μια μικρή προκαταβολή του συνολικού κόστους της διαμονής με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.
-Το υπόλοιπο της διαμονής θα πρέπει να εξοφληθεί κατά την άφιξη.

Πολιτική ακυρώσεων:Σε ότι αφορά την πολιτική ακύρωσης, αυτή, σύμφωνα με το Άρθρο 8 του νόμου 1652/30-10-1986 ,ΦΕΚ 167Α, έχει ως εξής:
· Ακύρωση της κράτησης 21 μέρες πριν την άφιξη, συνεπάγεται την από μέρους της επιχείρησης επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
· Σε περίπτωση πλήρους ακύρωσης της κράτησης σας ή μείωσης των συνολικών διανυκτερεύσεων που έχουν συμφωνηθεί ,σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης , η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να χρεώσει ακυρωτικά το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης.
· Σε περίπτωση αναχώρησης πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, χρεώνεται το 50% του κόστους των διανυκτερεύσεων που υπολείπονται.
Ο πελάτης θα πρέπει να παραδώσει το δωμάτιο μέχρι της 12:00 το μεσημέρι της ημέρας αναχώρησης του. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεται με το 50% της τιμής του δωματίου έως της 18:00, και με το 100% πέραν αυτού.
Σε περίπτωση υλικών ζημιών ο πελάτης οφείλει να πληρώσει την ζημιά πριν την αναχώρηση του.